Uddannelse. Kære unge, gå robot-vejen


Uddannelse. Kære unge, gå robot-vejen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Rikke Risager - HR chef, Blue Ocean Robotics
Thomas Midtgaard-Joergensen
Debat. 

I disse uger sidder tusinder af unge danskere i overvejelser om deres uddannelsesvalg, når der 15. marts er sidste frist for at søge kvote-2 til landets videregående uddannelser.

Det kan være en svær proces, hvor omverdenens forventninger, samfundets normer og familiens ønsker kan overskygge den unges egentlige interesser. I den forbindelse har jeg et klart budskab til landets ungdom: Lyt til dig selv, tro på dig selv og overvej en uddannelse inden for robotområdet.

Blue Ocean Robotics er en del af Fyns blomstrende robotmiljø, der udmærker sig på den globale scene. Vi er med helt fremme, når det kommer til innovative robotløsninger til gavn for det enkelte menneske, samfundet og miljøet.

Vi indgår løbende partnerskaber med førende virksomheder inden for mange forskelligartede brancher såsom Nilfisk, Sund & Bælt og Mærsk Drilling, der alle har det til fælles, at de inddrager robotter til at løse ellers uløselige problemer, nedsætte driftsomkostninger og skabe øget værdi for samfundet.

Til denne fantastiske udviklingsrejse har vi brug for jer passionerede og engagerede unge mennesker, som tør tænke ud af boksen. Jer som ser ingeniørfaget og landets samfundsproblematikker i en større sammenhæng, hvor det i bund og grund handler om at skabe det gode liv.

Allerede i 2025 vil der mangle 10.000 kandidater inden for naturvidenskab, teknologi og it, viser en rapport fra teknologi-alliancen "Engineer the future". Det er en alvorlig udfordring, vi som virksomhed ikke kan sidde overhørig.

Derfor arbejder vi allerede nu tæt sammen med Ingeniørforeningen, Dansk Industri, uddannelsesinstitutioner og en lang række andre virksomheder i "Engineer the future" for at få flere unge til at vælge en teknisk eller naturvidenskabelig uddannelse.

Fremtiden kalder på tekniske løsninger, og vi vil så gerne have dig med. Det er ikke blot prestigefyldt at være med til at forme verden, det er også velbetalt, fleksibelt og innovativt.

Kom og vær en del af fremtiden med alle robotterne. Den venter på dig.

Uddannelse. Kære unge, gå robot-vejen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce