Together we celebrate, together we generate


Together we celebrate, together we generate

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Musiker og leder af Studenterhus Odense og Generator Anja Følleslev
Billede
Debat. 

Together we celebrate, together we generate! Dette er Generators motto, og vi glæder os helt vildt til at folde festivalen ud for byens mange studerende, en festival vi ønsker skal emme af sammenhold og fællesskab.

Vi håber, at rigtig mange i byen har lyst til at være med og blive det, vi kalder co-creator. Det vil sige medskabere af festen. Festen skal ikke bare laves af festival crewet alene, men med hjælp fra byens ildsjæle, studerende, virksomheder og kulturaktører.

På grund af den meget korte tid vi har til at planlægge festivalen, har vi ikke kunne nå ud og tale med alle endnu, men vi holder vi Open Call, for alle interesserede co-creators i morgen på Studenterhuset kl. 18. Flere har allerede ytret ønske om at skabe indhold sammen med os.

Men vi vil gerne have flere bud på, hvordan vi sammen generer den vildeste fest for de studerende i Odense. Mød op med dine idéer til sjove og skæve fester og hør mere om Generator.

Samtidig ønsker vi også, at vi gennem de næste år arbejder målrettet med nogle indsatser, der gavner vores mange unge, der rammes af ensomhed.

Vi tror på, at Generator kan være en platform for initiativer, der kan være med til at dæmme op, men også at gøre opmærksom på problemet.

Et par konkrete eksempler er, at vi arbejder på at udvikle koncepter, der har fælleskab som omdrejningspunkt, for eksempel fællesspisning og fællessang. Det er også et vigtigt element, at alle aktiviteter ikke har alkohol som omdrejningspunkt, også selvom Generator er en stor fest, hvor der vil blive solgt mange øl og drinks. Der skal være plads til alle byens studerende.

En anden festival, som Studenterhuset involverer os i, er Tinderbox. Om kun en uge har jeg sammen med mine hårdtarbejdende medarbejdere og Studenterhusets 350 frivillige endnu engang været med til at drive de store Centerbarer på Tinderbox. Det er fjerde gang, og vi glæder os alle sammen utroligt meget til at gøre det igen.

Det er så mega fedt for en organisation som Studenterhuset at få lov til at være med til at løse denne opgave, og det er et stort boost til foreningen, at vi også samtidigt genererer både økonomi og fællesskab retur til vores daglige arbejde til gavn for de studerende i Odense.

Jeg tænker, at alle de andre lokale foreninger, der er med til at løfte i flok på Tinderbox, sidder tilbage med den samme taknemmelighed over for muligheden, fordi de år efter år får mulighed at være med og samtidig også forfine opgaveløsningen efterhånden, som vi gør os erfaringer sammen med Tinderbox.

Festivaler generelt kan ikke løftes uden deres frivillige. Så når I møder dem på f.eks. Tinderbox, Heartland eller Generator, så giv dem et ekstra smil med på vejen - for de fortjener det virkelig.

De får alle et klap på skulderen herfra.

Together we celebrate - together we generate.

Together we celebrate, together we generate

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce