Tørlæg vandlandet


Tørlæg vandlandet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

vandkulturhus

Nu må "byrødderne" besinde sig - især S og SF - og se at "åbne" et måske helt galt og usikkert forlig om et vandkulturhus til 217 mio på havnen i Odense. Bid i det sure æble og tag jer sammen, forliget skal "åbnes"  for genforhandling.

Udsæt projektet i ét år - og spær de 217 mio til senere forhandling op til næste byrådsvalg, så vi ved hvem der vil hvad (men det var måske klogest at tilbageføre beløbet til borgernes lommer! Der ligger de nok bedst !). 

Ved at udskyde beslutningen kan der blive tid til at afklare om vandkulturhusets placering, tilkørsel, parkering, og dermed antal besøgende kan leve op til at dække driftsomkostningerne.

Placeringen er for mange at se ikke god, er i et yderkantområde, besøgende (familier med børn) skal ikke kun komme fra Odense, men ligesom Nyborg kunne trække besøgende fra større områder.

Nyborg Vandland trækker i dag besøgende helt fra Odense S, SV, NV og SØ - og det vil stadig være tættere på i tid end at køre til Odense Havn .

Ved at udskyde beslutningen kommer man jo ind i en periode med lavere anlægsomkostninger, hvilket en fremsynet herre ved navn Don Ø netop har gjort med et planlagt byggeri af en Arena v/Parken i København. Ikke på grund af pengemangel, men på grund af sund fornuft - dette skulle man nok "skele" lidt til.

"Byrødder" - tag jer sammen - ikke mindst den fornuftige Stina Willumsen. Hvis du vil vælte "Anker-ne" af pinden ved næste valg, så er det tiden at starte allerede nu.

Beløbet 217 mio kunne jo alternativt benyttes til renovering af de nuværende svømmehaller i Odense.

Tørlæg vandlandet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce