Tilbage til trediverne


Tilbage til trediverne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

JØDER

Nytårsaftensdag blev to israelske sælgere ramt af skud affyret af en 27-årig dansk-palæstinenser i Rosengårdcentret i Odense. Nu har de to sælgere sammen med deres 13 kolleger forladt landet efter råd fra Politiets Efterretningstjeneste.

I tredivernes Tyskland opfordrede myndighederne også jøderne til at forlade landet. Dengang ville myndighederne ikke beskytte jøderne mod terror. I dag kan myndighederne tilsyneladende ikke - og i stedet for at sende de palæstinensere ud af landet, som skyder til måls efter fuldstændig uskyldige israelere, så er det de mennesker, som bliver beskudt, der bliver bedt om at forlade landet.

Det er jo en fuldkommen vanvittigt, at vi nu er nået så langt ud, at Politiets Efterretningstjeneste føler sig nødsaget til at bede 15 israelske sælgere af hudcremer om at forlade landet, fordi de skønnes at være i fare for at miste livet ved deres blotte tilstedeværelse her i landet.

Man må efterhånden stille sig selv spørgsmålet, hvem det egentlig er, der bestemmer i Danmark. Er det myndighederne, eller er det islamiske fascister, der tager egne konflikter med til Danmark.

Signalet til muslimske ekstremister i Danmark er helt forkert: Hvis I overfalder og skyder vildt efter civile israelere i et fyldt storcenter, så vil danske myndigheder sørge for at skaffe jer af med disse.

I Danmark - og store dele af Vesteuropa - er vi godt i gang med at skabe et samfund, hvor der ikke længere er plads til jøderne. Israelere bliver bedt om at forlade Danmark, ortodokse jøder bliver spyttet på, jøder, der tillader sig at bære davidsstjerne, får den flået af sig, og visse folkeskoler i Danmark kan man ikke gå i, hvis man er jøde.

Ad omveje er vi i færd med at virkeliggøre nazismens idealsamfund - et jødefrit Europa - og det endda uden at størstedelen af befolkningerne tilsyneladende reflekterer over udviklingen. Vi er ganske enkelt på vej tilbage til trediverne.

Tilbage til trediverne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce