Tid til overvejelse


Tid til overvejelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OPLYST TIDSALDER: I et indlæg i Fyens Stiftstidende den 7. august kan man læse stud. cand. pæd. Stephan Møllmann Petersens holdninger til, hvad statsminister Anders Fogh Rasmussen burde have gjort for knap tre år siden under Muhammed-sagen i forbindelse med, at de mellemøstlige ambassadører fremkom med deres ønske om et møde med statsministeren.

Ønsket fra ambassadørerne blev sendt den 19. oktober 2005, og efter tre års betænkningstid er Stephan nu parat med sin konklusion: Statsministeren burde have taget mødet.

På vegne af læserne af Fyens Stiftstidende vil jeg takke Stephan for, at vi er blevet delagtigt gjort i hans holdning til, hvorledes statsministeren skulle have tacklet den spegede sag.

Måske Stephan i løbet af de næste par år kunne overveje at fremstille et debatindlæg indeholdende, hvorledes tidligere statsminister Poul Nyrup skulle have håndteret Salman Rushdie-sagen, eller om det var Nyrups troværdighedsproblemer i forbindelse med efterlønssagen, der var skyld i, at han tabte valget i 2001? Hvis vi kan læse Stephans svar i løbet af 2011 - så får han den sædvanlige tid til at overveje svaret.

Uffe Kjærø, Ellekildevej 6, Svendborg

Tid til overvejelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce