Terror og bomber


Terror og bomber

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SKEPSIS: Under duellen i TV2 søndag aften angreb Anders Fogh Rasmussen atter statsministeren for at være i strid med sit regeringsgrundlag, idet en kommende socialdemokratisk ledet regering må hente støtte hos Enhedslisten, som er imod USA's krigsførelse i Afghanistan.

Anders Fogh burde kikke i sit eget bagland, for langt ind i borgerlige rækker, også ind i Venstres, er der da en udbredt skepsis over for det berettigede i, at verdens rigeste land bomber et af verdens fattigste lande sønder og sammen. I øvrigt er det at være modstander af tæppebombninger da ikke det samme som at være modstander af terrorbekæmpelse.

En borgerlig vælger spørger i FS mandag, hvor han skal sætte sit kryds, da han er imod både tæppebombningerne og mere EU. Som medlem af Retsforbundet er jeg afskåret fra at stemme på mit eget parti, men fire gode grunde kunne få mig til denne gang at sætte mit kryds ved Enhedslisten:

Dens kandidater er 1 imod den tåbelige krigsførelse i Afghanistan. 2 imod mere EU. 3 imod afskaffelse af grundskylden og endelig 4 fordi jeg undtagelsesvis sætter mit kryds ved en rød liste, bliver der ikke derfor så mange socialister, at det gør noget.

Terror og bomber

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce