TV2 kan klare sig selv


TV2 kan klare sig selv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat. 

Replik: Hans Christian Hansen fra Randers kritiserer i et læserbrev torsdag TV 2 og DR for "overforbrug" og slår til lyd for, at tv-stationerne bør spare på personale og på kanaler, "som mange ikke gider eller orker at se på".

Debat om tv-stationernes dispositioner er legitim. Men det gavner debatten, hvis holdningerne dannes på et faktuelt korrekt grundlag. Derfor vil jeg gerne supplere Hans Christian Hansens indspil med følgende oplysninger:

TV 2 modtager ikke licens, og har ikke gjort det siden 2004.

TV 2 er en kommerciel virksomhed, der skal tjene pengene selv, dels via abonnementsindtægter, dels via reklameindtægter.

Dét lykkes vi heldigvis godt med, fordi danskerne efterspørger de kanaler og det indhold, som TV 2 leverer. TV 2 har således haft har haft et historisk godt resultat i 2017, både økonomisk og seer-/brugermæssigt, selvom medielandskabet er præget af stigende og intens konkurrence, ikke mindst fra udenlandsk hold.

TV 2 tjener imidlertid penge med ét erklæret formål: At producere dansk kvalitetsindhold - og levere mest mulig public service og samle mange om nyheder, dokumentarer, fiktionsserier og mange andre typer programmer.

Dét hensyn styrer i mindst lige så høj grad som økonomien vores måde at udforme programmerne på - herunder også hvor mange værter, eksperter, kommentatorer m.v., der indgår.

TV2 kan klare sig selv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce