Sund og effektiv


Sund og effektiv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

postservice

af jørgen fischer

privatkundedirektør, Post Danmark, Dannebrogsgade 2, Odense C

Erling Wolff gav 5/2 udtryk for, at Post Danmarks service er formindsket i forhold til tidligere.

I indlægget nævner han et eksempel på forsinket post.

Jeg er ked af, at han har haft denne oplevelse. Uafhængige undersøgelser viser, at ca. 98 pct. af alle B-breve når frem til tiden, det vil sige i løbet af tre dage. Det er desværre ikke muligt at give en eksakt forklaring på forsinkelsen i det konkrete tilfælde.

Erling Wolff fremhæver i sit indlæg bl.a., at der i gamle dage blev omdelt post to-tre gange om dagen, og at nutidens ene omdeling er en forringelse. Forklaringen er, at vi på den ene daglige omdeling når det samme, som tidligere krævede flere omdelinger.

Trafikforbindelserne dengang betød, at ikke al post fra andre dele af landet nåede frem i sorteret stand til omdeling fra morgenstunden. Derfor måtte postbudene af sted på anden runde. I dag kan vi maskinsortere stort set al post og have den fremme til omdeling den efterfølgende dag.

Post Danmark ændrer sin service, når vi konstaterer, at vores kunder bruger os på en anden måde end tidligere. Der er f.eks. færre, der går på posthuset for at betale regninger, og dermed er der ikke længere overensstemmelse mellem indtægterne og udgifterne ved at drive et posthus.

For at sikre et fortsat højt serviceniveau åbner vi i stedet flere postbutikker i samarbejde med lokale handlende til afløsning af posthuse, vi selv driver. I postbutikkerne kan man bl.a. hente pakker i hele åbningstiden frem til kl. 19. Al erfaring viser, at postbutikkerne er med til at støtte det lokale handelsliv og at de opfylder behovet for service hos langt de fleste kunder.

Når vi i tide tilpasser vores service, fastholder vi en sund og effektiv forretning, der kan leve op til det, der er vores fornemste formål: Levering af post til alle danskere i hele Danmark, seks dage om ugen.

Sund og effektiv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce