Straffen skal være hård


Straffen skal være hård

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HVIDT PULVER: Hvis det er drengestreger, som er årsag til, at der landet over arbejdes på højtryk for at undersøge alle disse breve, der drysser hvidt pulver ud af, så skulle ophavsmændene spores og stå til regnskab for deres grovkornede spøg. Som overhovedet ikke er nogen spøg. Straffen skal være hård.

Store dele af Københavns Postterminal har været lukket ned på grund af hvidt pulver i breve. Hvad betyder det ikke af ekstraarbejde, pengespild, forsinkelse af post og ikke mindst frygt blandt medarbejderne.

Ligeledes arbejdes der på højtryk hos Statens Seruminstitut for at undersøge det hvide pulver, måske kartoffelmel, som er sendt af uartige, ubetænksomme, ja, måske små halvtomme hjerner, der ikke har andet indhold i deres hverdag end at benytte denne ulykkelige situation til egen fornøjelse. Hvad er det for hjerner, som fostrer disse uhørlige ideer og anonymt fører dem ud i livet for at skabe skræk og rædsel for andre?

Hvis pulveret viser sig at være falsk alarm, hvad jeg inderligt håber er tilfældet, skal der sættes hårdt ind på, at disse små-terrorister spores. At udbrede frygt kan ikke tolereres. Det kan ikke være rigtigt, at andre på deres arbejdspladser skal arbejde i frygt og angst for deres helbred.

Straffen skal være hård

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce