Storhedsvanvid

Villy Dongsted

Storhedsvanvid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Formanden for Ny Alliance på Nordfyn, Flemming Schou Christensen, må da være ikke så lidt naiv og gå rundt i sin egen lille verden uden at være klar over hvorfor, et parti, der før valget blev udskreget af pressen til at få mindst 22 mandater, fik sølle fem mandater.

Og hvorfor nu det? Jo, partiet gik til valg med den fornemste opgave at stoppe for, hvad de kaldte blokpolitik, og det gik ud på at få Dansk Folkeparti totalt uden for indflydelse, hvad der jo ikke lykkedes for Ny Alliance.

Samtiddig var formanden for Ny Alliance, Naser Khader, fuldstændig på glatis flere gange under valgkampen. Han kunne ikke en gang svare på, hvad 40 pct. flad skat var. Og hans evindelige gentagelse af, at Fogh efter valget skulle igennem en dronningerunde, viser fuldstændig, at Khader overhovedet ikke har format som formand for partiet Ny Alliance.

Og nu praler ved gud formanden for Ny Alliance fra Nordfyn med, at Ny Alliance har fået fingeraftryk på det nye regeringsgrundlag.

Jeg tror, at de skal nyde de næste fire år i Folketinget, for jeg er næsten sikker på, at et sådant dilettantparti med så mange overløbere fra andre partier, har fået storhedsvanvid med fem mandater, nok ikke findes i Folketinget efter næste valg.

Lad dem gå over i glemselen. Det vil nok også være det bedste for Danmark.

Storhedsvanvid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce