Stor smerte

Sabine Jensen

Stor smerte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

hesteaflivning

Lørdag den 26. juli blev en smertens dag på Royal Canin Arena i Odense. En hest brækkede benet i galopløbet og blev aflivet på banen.

Der blev intet sagt i højtaleren om, at publikum skulle flytte sig, for at dyrlæge og folk omkring hesten kunne få fred til at aflive denne smukke hest.

Der var et menneske, der højlydt protesterede. Det var banen, der var forkert og for hård til løbet. Og der var flere, som mente det samme.

Hvis det virkelig var sandt, så skulle galopløbene være blevet aflyst. Så kunne den næste hest i løbet lige efter have været levende i dag, for på næsten samme sted brækkede den også benet og måtte aflives.

Løbene fortsatte som intet var sket. Én ulykke kan ske, men to på næsten samme sted på banen lige efter hinanden?

Tænk, disse trofaste dyr der følger os, selv på tre ben fuld af smerte, må virkelig tro, vi kun vil dem det bedste.

Jeg vil bede en bøn til ledelsen af banerne rundt om i landet og dommere, bestyrelser samt hestefolk om få meget mere horsemanship ind i sporten. Nogen har det, men mange mangler.

Det er kun jer, der kan lave en ændring og stramme op. Lad kun hestene løbe på de bedste baner, værn om hestene og behandle dem ordentligt og med værdighed, så kunne det være, sporten fik det løft, den mangler.

Mange af os gik hjem tynget af sorg og smerte over de to pragtfulde og meget smukke heste, der måtte lade livet.

Det er ikke sport for mig, når hestene dør af det.

Stor smerte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce