Stop udlændingehetzen


Stop udlændingehetzen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ARBEJDSKRAFT: Vi vil gerne have højtuddannede indvandrere, til at komme og afhjælpe vores mangel på kvalificeret arbejdskraft. Samtidig må man høre kendte politikere sige, de vil indføre, at indvandrere ikke kan få bistandshjælp de første syv år, de opholder sig i Danmark, for at begrænse indvandringen.

Hvorfor vil de fratage et af de højtuddannedes store incitamenter for at vælge netop Danmark frem for et andet land? Danmark er kendt for at have et godt socialt sikkerhedsnet - skal vi virkelig byde ny arbejdskraft velkommen med, at hvis du er så uheldig at komme ud for sygdom eller en ulykke de første syv år, så kan du bare pakke deres kuffert, for nu er du ikke længere en gevinst for Danmark?

Skal befolkningen opdeles i over og undermennesker? Det er let at lade hånt om en gruppe, som i store træk ikke har valgret til Folketinget og derfor ikke har politisk indflydelse og respekt.

Vil man begrænse indvandringen gennem familiesammenføring, hvoraf halvdelen kommer fra EU-lande, og samtidig hjælpe med at sikre bedre integration, vil jeg foreslå, at for at opnå familiesammenføring skal den herboende have minimum tre års uddannelse eller haft arbejde og egen bopæl tilsvarende.

På den måde tvinges de unge nydanskere bort fra deres hjem, og det sikres, at de får en uddannelse eller er integreret på arbejdsmarkedet. Det giver dem en chance for at blive mere selvstændige og træffe deres eget valg om, hvem de vil gifte sig med.

Stop udlændingehetzen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce