Stoffer foræret på recept


Stoffer foræret på recept

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

stofmisbrug

Der ofres mange penge, bekymringer og spekulationer på, hvordan stofmisbrug - og især ulyksalighederne deraf kan stoppes.

Ifølge dagspressen er det mest personer på kontanthjælp og på store motorcykler, der skraber dynger af penge til sig ved at "forære" smagsprøver til især unge og personer med svag karakter, tit beduggede og nemme at forføre.

Når disse "forbrugere" er tilstrækkelige forvænte, skal de så selv skaffe kontanter til stofferne fremover. De kan endda selv blive forhandlere til omgangskredsen og så selv købe til "indkøbspris".

De kan også skaffe kapital ved at rasere hele kvarterers private boliger, biler, skolers computerrum, kirker og hvad de ellers udvælger. Fantasien, afhængigheden og mulighederne for finansiering bliver større og utallige, indtil det ender med skyderier.

Det er selvfølgelig bagmændenes fortjenester, der skal lukkes af til. Handelen skal stoppes, og det kan nok kun gøres ved, at "forbrugerne" skal have stofferne foræret på recept.

Det bliver selvfølgelig dyrt, men nok langt det billigste. Færre nye kunder, og forbrugerkredsen indskrænket, samt "salgskonsulenter" uinteresserede i markedet, der så automatisk uddør.

Ved direkte import og storkøb, som det offentlige nu er blevet eksperter i, kan indkøbsprisen nok reduceres meget.

Der bliver nok også mere plads i fængslerne og mindre sorg i hjemmene og måske reduktion i indbruds-forsikringspræmierne.

Det vil nok vise sig at være langt det billigste for samfundet, og ulyksalighederne, mord og tæskehold, reduceres også.

Stoffer foræret på recept

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce