Stem ikke på krigspartierne

Birgit Arbirk

Stem ikke på krigspartierne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

IRAK

af BIRGIT ARBIRK

Norupvej 41, Otterup

Kan vi i ramme alvor stemme på en regering og en statsminister, der har ført os ud i en ulovlig og unødvendig krig? En krig, som har haft nøjagtig de katastrofale følger - tusinder af dræbte og millioner på flugt, som i hvert fald jeg regnede med ville blive følgen, da regeringen i hælene på Bush besluttede at invadere et land, der  ikke umiddelbart udgjorde en trussel for os.

Krigens virkelige årsager ligger stadig i det dunkle, men jeg gætter på, at profit og olie har været blandt dem.

Når man dertil lægger vestlig arrogance over for mennesker med en anden kultur og livssyn og en himmelråbende uvidenhed om, hvordan demokrati kan opstå og udvikles, samt grådighed og egoisme, så har man netop den cocktail, der førte til den katastrofe, vi ser nu.

Kære læser, Stem som du vil. Men stemmer du på nogen af de partier, der sendte Danmark i krig i Irak, så påtager du dig et medansvar for denne katastrofale krig og de menneskelige lidelser, den medførte.

- For slet ikke at tale om, hvordan de milliarder, den har kostet, kunne have været brugt til bedre formål. Velfærd, u-landshjælp, miljøforbedringer, vejreparationer, offentlig transport - for blot at nævne nogle.

Stem ikke på krigspartierne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce