Stammedans. Britta - bag glemslens slør...


Stammedans. Britta - bag glemslens slør...

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Anni Grimm, medlem af Vejen Byråd for DF, Hovedgaden 19, Gesten
Billede
Debat. 

Replik: I avisen Danmark boltrer Britta Schall Holberg sig i frydefuld stammedans efter et valg, der efter hendes mening nærmest udelukkende var en løftet pegefinger til Dansk Folkeparti. "Vi gav højredrejningen en tiltrængt advarsel" siger godsejerfruen, der tydeligvis har fortrængt, at bondepartiet Venstre led en krank skæbne ved valget.

Fruen svælger i fraser som "stigende bekymring, angst og utryghed", der skal få danskerne til at tro, at migranterne er Guds gave til Danmark. Det er de måske på godset/landbruget, der kan have sin egen virksomhedskultur à la herremand/fæstebonde, men det er vist et fåtal af virksomheder, der har råd til at agere socialkontor for det offentlige - selvom der postes uanede millioner af surt indbetalte skattekroner i mellemøstlige tilrejsende, der ikke vil Danmark, dansk kultur eller demokratiet men gerne forsørges. Hvem husker ikke TV serien med Asger Aamund, der vist til fulde bekræfter den teori.

Fruen på godset svømmer over i godhed (for andres penge) og fortrænger sin ministertids bevis for at nærme sig historiens mest modbydelige magtmenneske. Jeg bringer gerne erindringen frem om ministertiden, hvor "stigende bekymring, angst og utryghed" blev hverdag for AIDS og bløderofre. Var det fordi fruen på godset dengang var ligeglad med disse hårdt ramte syge mennesker, fordi hun mente, de havde bragt sig i en selvforskyldt situation?

Britta leger skjul under glemslens slør i forsøg på at gavne mennesker, der har hjemme helt andre steder på kloden. Næppe et retfærdigt ærinde.

 

Stammedans. Britta - bag glemslens slør...

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce