Spørgsmål til politiet


Spørgsmål til politiet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

BEMANDING

af helle oldefar

Oppermannsvej 7, Odense M

Selvfølgelig er politiet nødt til at prioritere sine opgaver. Hvis der skete grovere ting i Odense, mens der var hærværk i Bogense eller vice versa, så må man da prioritere.

Men måske kunne man fremover komme lidt ud over det, hvis betjentene i stedet for at være lukket inde på stationen patruljerede rundt omkring på Fyn i nattetimerne? Så kunne nærmeste vogn jo tilkaldes i tilfælde af ulovligheder, og så skulle betjentene ikke først ud fra Odense.

Jeg er jo bare borger, men det forekommer mig, at der sker mindst lige så mange ulovligheder og forbrydelser efter kl. 18 om aftenen, end der gør i dagtimerne. Er politiets bemanding til den slags ting den samme hele døgnet? Hvis danskerne mest ønskede deres indkøb mellem 22 og 04, så skulle forretningerne nok sørge for at have åbent. Det samme må da gøre sig gældende for politiet!

Hvis man så ansatte politiassistenter (specielt uddannet administrativt personale til at tage sig af f.eks. anmeldelser) til at klare det, der ikke decideret kræver en fuldt uddannet betjent her og nu, så ville ressourcerne være der.

Det er jo af samme grund, at der på sygehusene findes nogle til at hjælpe lægerne og nogle til at hjælpe sygeplejerskerne osv.

Men prioritere opgaverne, det er politiet altså nødt til uanset hvad.

Spørgsmål til politiet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce