Som at gå med skyklapper


Som at gå med skyklapper

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

LIGESTILLING: Helle Møller-Madsen føler sig fornærmet over, at en muslimsk kvinde fortæller vigtigheden af sit slør, og hvad det medfører.

Hvad Helle Møller-Madsen vælger af tøj at gå med, er da helt klart hendes valg, ligesom det vel er den muslimske kvindes ret til at vælge sit slør, og hvad det betyder for hende. Ingen kvinde skal udsættes for noget på grund af sit tøjvalg. Men at Helle Møller-Madsen ikke mener, medier, blade, tv m.m påvirker unge til at vælge det tøj, de til tider går i, er da at gå med skyklapper. Vi ser gang på gang, at unge netop føler sig presset til den nye slags tøj, samt at de bliver mobbet, hvis de ikke har penge dertil.

Helle Møller-Madsen synes, det lyder mærkeligt, at gud gør noget så kønt at vælge, at man skal dække sig til. Gud vælger ens dagsorden. Man kan vælge at acceptere det eller ikke - det gør ingen forskel. Visse mennesker vælger at følge hellige skrifter frem for egne lyster.

Jeg går da bestemt ind for ligestilling af kvinder, men en del går så ikke ind for ligestilling af muslimske kvinder. Det kan man jo se og læse, når det drejer sig om noget så simpelt som tøj.

Hvor en del kvinder bliver udelukket fra det danske samfund på grund af deres tøjbeklædning, så står det lige så klart for os muslimer.

Er der virkelig ligestilling i Danmark. Svaret er meget simpelt - Nej.

Som at gå med skyklapper

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce