Sørg godt for Odenses singler


Sørg godt for Odenses singler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Odense har stort set tiltag for alle borgergrupper i byen, men gør vi egentligt overhovedet noget for en af de største grupper i byen, nemlig singlerne?

Der er ingen tvivl om, at Odense ikke er nogen billig by at bo i. Husene er dyre, det er dyrt at parkere eller tage bussen, og når man bor alene, er det altid en hel del dyrere. Madindkøb er dyrere, forsikringer er dyrere, og huslejen kan ikke deles i to.

Samtidig er mange singler i Odense blandt dem, som har høj indkomst, altså giver godt til kommunekassen. De er også ofte at se på vores caféer og restauranter rundt i byen. Men singlerne er oftest også mere mobile end andre befolkningstyper, idet der ikke er meget, som binder dem. Derfor skal vi i Odense passe på med ikke totalt at overse den befolkningsgruppe. Det ville være et stort tab for Odense, hvis de skulle vælge at flytte til en anden storby som Århus eller København.

Derfor bør vi også kunne være med at tilbyde singlerne noget, som gør, at de føler sig mere som en del af byen. Det kunne være et tiltag som en kulturpakke, hvor man eksempelvis hver tredje måned eller lignende kunne få en række rabatbilletter til udstillinger, teater med mere.

Dette behøver ikke være noget, som koster kommunen millioner af kroner, overhovedet ikke, men det ville være med til at vise, at byen Odense værdsætter de singler, som trods de høje omkostninger, det har, vælger at bosætte sig i byen og være med at betale skat til de ydelser, vi alle nyder godt af i hverdagen.

Sørg godt for Odenses singler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce