Slappe dommere


Slappe dommere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu ser man atter en dansk dommer i Fredericia gøre grin med de danske love selv om mugligheden var der, til at få en 17-årig, der var fuld som en pave varetægtsfængslet, fordi han i en kæmpe brandert havde kørt en 52-årig mand på cykel ihjel. Dommeren løslod alligevel den unge mand.

Nu må den slaphed, som nogle dommere udviser, når de dømmer for kriminelle handlinger, til at tage sig alvorligt sammen, hvis Danmarks befolkning ikke fuldstændig skal miste troen på ,at folk bliver straffet alvorligt, når man overtræder loven og kører mennesker ihjel ved spirituskørsel.

Spørgsmålet er, om ikke dommerstanden skulle bedømmes efter de domme, de giver, på samme måde som folk på arbejdsmarkedet bliver det, for der er jo ingen, der siger, at en dommer behøver at være livsvarigt ansat. Hvis man mener, at han ikke slår til, må han ud af vagten.

Det er snart så tit, at danskernes retsbevisthed bliver krænket, fordi nogle dommere enten løslader folk, så de straks kan gå ud og lave ny kriminalitet, eller giver forbrydere en straf, der er så lille, at selv

garvede politifolk føler sig totalt til grin.

Villy Dongsted Havremarken 6, Vissenbjerg.

Slappe dommere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce