Skylden er Englands, Frankrigs og USA's


Skylden er Englands, Frankrigs og USA's

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ISRAEL: Problemet med Israel har England og Frankrig skabt. Og det er disse to lande samt USA, der har gjort problemet værre og værre.

I 1882 kommer den første jødiske indvandringsbølge (Aliya) fra Østeuropa. 1917 Balfourdeklarationen, hvor England lover jøderne et nationalt hjemsted i Palæstina. General Allenby (England) erobrer landet og dermed Jerusalem fra tyrkerne. 1920 efter Første Verdenskrig fratages tyrkerne Palæstina og Transjordanien, der overtages af England, mens Frankrig får Libanon og Syrien. 1933-1939 stor indvandring fra Nazi-Tyskland, 400.000 jøder i Palæstina.

Derefter er der fra 1945 og op til i dag indvandret flere og flere jøder fra hele verden, efter at de er fordrevet fra deres hjemlande. Fra hele verden søger disse jøder legalt og illegalt til Israel. Og det er dér, problemet bliver større og større. Op til i dag.

Frankrig, England og især USA er de egentlige "skurke" i jødeflugten til Israel, og dermed har de hovedansvaret for alle krigene i hele balladen mellem muslimer og jøder.

Hvis Danmark og især hr. statsminister Anders Fogh Rasmussen bare ville passe sit eget i stedet for at rode sig ind i alverdens problemer, som Danmark ikke har andel, i ville det være rart. Det er ene og alene England, Frankrig og USA, der kan løse det problem, de har skabt, og ikke Danmark, og dermed basta.

Skylden er Englands, Frankrigs og USA's

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce