Skat på alder


Skat på alder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

BUNDGRÆNSE: Efter Bendt Bendtsens Synspunkt 13/7, "Solskin på lønchecken", kunne jeg tænke mig at vide, om det også er konservativ politik at fastholde en ekstra skat på alderdom og sygdom, som man gør ved at fastholde den skattefrie bundgrænse på det nuværende niveau.

Når regeringen mener at skulle belønne en arbejdsindsats ved at lempe på mellemskatten, og hele Folketinget siger, at det gerne vil hjælpe de svage i samfundet, burde det være en selvfølge, at man som minimum enten gjorde alle førtids- og folkepensioner skattefrie eller hævede den skattefrie bundgrænse for dem uden anden indtægt end deres pension og den ATP, som de selv har bidraget til. Det ville være en hjælp, der kunne mærkes, og i højeste grad ville falde på et tørt sted

Tænk på, at som førtidspensionist har man faktisk et 24 timers job med at være syg, og som kompensation oppebærer man den fyrstelige årsløn på ca. 78.000 kr. før skat, ca. 62.000 kr. efter skat.

Der er på forhånd dømt ingen ferie, intet nyt tøj, ingen små gaver/overraskelser til ægtefælle, børn og børnebørn. Det samme gør sig gældende for en folkepensionist.

Skat på alder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce