Skal DF holdes ude?

Peter Storm

Skal DF holdes ude?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Folketingsvalg

af Peter Storm

Søndergade 8, Middelfart

Med DF's gode valg og partiets trofaste regeringsstøtte gennem årene, så bliver Fogh nødt til at tildele DF ministerposter - vel at mærke, hvis de selv vil have dem. Det kan da ikke nytte - og det være sagt uden spydighed - at V og K holder DF udenfor. Hvad skulle begrundelsen være? 

V og K gik til valg på genvalg af VK-regeringen ganske vist. Men de kunne lige så godt have sagt, at de gik til valg på genvalg af VKO-blokken. Men V og K lurepassede, og holdt en dør åben til NA.

Og husker man på valgets udskrivelse, så var det de afviste asylfamiler, der blev anledningen. Man kan sige anledningen til en styrkeprøve med DF.

Nu har Fogh så for det første før valget lovet, at asylfamilierne skal have mulighed for at komme ud at bo uden for centrene. Det løfte kan han ikke rende fra. Og det må DF tilslutte sig. Eller naturligvis stå fast på sin hidtidige hårde kurs.

Og for det andet har Fogh under valgkampen lovet, at der skal inviteres til et bredt asylforlig i Folketinget. Det løfte kan han heller ikke løbe fra. DF må gå med eller stå fast for sig selv.

Kan DF både sikre sig velfortjente ministerposter og fortsætte sin hårde fremmedpolitik?

Skal DF holdes ude?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce