Skadeligt for kristendommen


Skadeligt for kristendommen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FADERHUSET: I tv 15. juni blev det oplyst, at Faderhuset er blevet meldt til myndighederne for vold og omsorgssvigt af børn i 44 tilfælde, og at flere kommuner er gået i gang med at undersøge sagerne.

Det er altid trist, at man tillader sig at kalde sig en evangelisk-kristen frikirke, hvis man i virkeligheden bare er en sekt. Vi har også for nylig hørt om en gruppe i USA, der var brudt ud af Jesu Kristi Kirke af sidste dages Hellige - mormonerne - der i en periode fik fjernet deres børn, mistænkt for utilbørlig opførsel.

Hver gang det sker, skader det den kristne tro og kan få eller får ikke-kristne til at vende sig imod kristendommen med bemærkningen: "Hvad sagde vi? Kristne er ikke bedre end andre mennesker. Hvorfor så dog tro på kristne værdier?" En forståelig kritik.

Nu er det sådan, at en overbevist evangelisk-kristen aldrig vil opfatte sig som ufejlbarlig, men vil føle sig forpligtet til at forsøge at gå i Jesu fodspor, der først og fremmest indebærer at leve op til Jesu menneskesyn, hvor konsekvensen er: barmhjertighed, omsorg og positivinteresse for sine medmenneskers behov. Aldrig magt og undertrykkelse af svage medmennesker, fordi en kristen giver ethvert medmenneske stor værdi.

Kurt Ravnkilde, pensioneret skolekonsulent, Gyvelvej 11, Odense SV

Skadeligt for kristendommen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce