Skab Danmarks mest spændende legeø

Christian Aagaard Hejlesen

Skab Danmarks mest spændende legeø

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

odense havn

Drop kulturøen og benyt muligheden for at etablere Danmarks mest spændende legeø. En legeplads, hvor odenseanere i alle aldre kan slå sig løs på forskellige vis.

Med det kuldsejlede vandkulturhus har vi nu en enestående mulighed for at skabe gode rammer og muligheder for både den organiserede og uorganiserede idræt. I stedet for at opfinde eller importere et nyt prestigeprojekt skal vi bruge chancen for at bygge videre på noget af det, vi kan, og gøre det endnu bedre.

I et af pakhusene kan eksempelvis indrettes samlingssted for mindre idrætsgrene, der i dag har ringe forhold rundt omkring på skoler i byen. Det vil give foreningerne et fast tilholdssted med egne klublokaler og fællesfaciliteter som f.eks. omklædningsrum og café. Et foreningspakhus vil skabe gode rammer for klubfællesskaber og fællesskab på tværs af klubberne.

Bygningerne på havnen indbyder også til aktiviteter, der rager i vejret. Det kan bl.a. være rapelling og klatrevægge. Forestil dig at kunne klatre op på toppen af FAF-bygningen og se ud over hele Odense og Fyn.

Øen er et oplagt omdrejningspunkt for vandsport og et havnebad - tænk sig at tage dukkert efter at have dyrket nogle af de mange aktiviteter.

Herudover kan der indrettes motionslegepladser og andre former for udendørsaktiviteter som f.eks. hockeybaner og skateramper. I det hele taget kunne det være spændende at give den uorganiserede idræt mulighed for at slå sig løs.

Øen skal fortsat rumme Det Nordatlantiske Hus, DGI, mulighed for storbyferie, boliger og kreative erhverv.

Mangfoldigheden kan på en spændende måde binde aktiviteter samt ny og gammel arkitektur sammen.

Lad os skabe en ø til gavn for odenseanerne, og som samtidig kan tiltrække mange besøgende til Odense.

Skab Danmarks mest spændende legeø

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce