Sikkerheden må ikke trues


Sikkerheden må ikke trues

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ambulanceberedskab

Region Syddanmark har netop modtaget materialer fra Falck, som eneste udbyder til den udbudte ambulancedrift i regionen. Materialet indeholder tre niveauer af ambulanceservice, hvor det ringeste niveau vil fjerne ambulancen fra Falcks station i Ejby. De andre niveauer vil give Ejby en ambulance i dagtimerne.

Det vil være nærmest det rene vanvid at fjerne ambulancen, da Ejby-området har brug for både lægeambulancer og almindelige ambulancer, da området ligger op ad en af de mest ulykkesramte motorvejsstrækninger på Fyn.

Derfor vil det være upassende for trafikanternes sikkerhed, hvis ambulancen fjernes, inden motorvejen udvides og dermed gøres minimalt mere sikker!

Et andet argument imod fjernelsen af ambulancen i dagtimerne vil være, at Middelfart og Assens kommuner er vækstområder for befolkningstallet, hvilket nødvendiggøre minimum tre ambulancer, ellers vil det være at gamble med borgernes sikkerhed. Tænk sig, hvis et stakkels barn eller en hårdt ramt ældre borger ikke når at modtage sygehusets hjælp, inden det er for sent. Hvis det sker, så vil besparelserne koste liv, da flere borgere og færre ambulancer vil være lig dødsofre.

Ambulancer eller lægeambulancer vil ikke kunne være to steder på én gang. Samtidig er der blevet længere til sygehuset, da patienterne skal til enten Kolding eller Odense, da Middelfart Sygehus nu er lavet om til et rygcenter.

Dette ved mange af borgerne i Ejby-området, hvorfor de også vil blive stærkt utilfredse, hvis regionen vælger det ringeste ambulanceniveau, da de ikke vil have, at sikkerheden forringes.

Personligt er jeg ligeglad med hvem, der udfører ambulancetjenesten, bare den udføres, så menneskers liv bliver reddet i tide. Så må regionen eller staten afgive en lille smule flere penge, således at vores sikkerhed ikke bliver truet, og Ejby fortsat har en ambulance i dagtimerne.

Sikkerheden må ikke trues

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce