Sig sandheden om familiesammenføringsreglerne


Sig sandheden om familiesammenføringsreglerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

STRAMNING: Det er pinligt at overvære Socialdemokraterne og integrationsminister Bertel Haarder skændes med De Radikale om de stramninger i reglerne om udlændinges familiesammenføring, som regeringen og Dansk Folkeparti vedtog kort efter sidste valg - alt sammen bare fordi en kommissær fra Europarådet højtideligt har ladet meddele, at stramningerne ikke passer ham. Der er ingen ende på udenomssnakken: "24-års-reglen blev indført for at forhindre tvangsægteskaber," siger Frank Jensen, politisk ordfører hos Socialdemokraterne. "Formålet er at undgå tvangsægteskaber og arrangerede ægteskaber," lyder det fra Integrationsministeriet.

Fortæl dog sandheden: Stramningerne i reglerne om familiesammenføring blev først og fremmest indført for at få sat en stopper for den tilstrømning af udlændinge, som var ved at tvinge hele vores velfærdssamfund i knæ. Det var dét, der var hovedformålet med loven, det fremgår klart og tydeligt af lovteksten, og det har ingen på noget tidspunkt lagt skjul på - hidtil.

Og ingen tvivl om, at loven har virket efter hensigten: De seneste tal viser, at antallet af tilladelser til familiesammenføringer er faldet fra 10.950 i 2001 til 2193 i første halvår 2004. Dét er i den grad en succeshistorie - og den skulle Bertel Haarder meget hellere fortælle i stedet for at slå krølle på sig selv for at undgå at sige sandheden.

At loven samtidig har begrænset de modbydelige tvangsægteskaber og såkaldt arrangerede ægteskaber er en meget positiv sidegevinst. Den slags hører overhovedet ikke hjemme i Danmark - og slet ikke når hele arrangementet bare går ud på at få sluset en fattig fætter hjemme fra landsbyen på livsvarig forsørgelse i Danmark.

Det har nemlig ikke en snus med menneskerettigheder at gøre, men er kynisk spekulation i udnyttelse af unge piger til malkning af det danske velfærdssamfund.

Sig sandheden om familiesammenføringsreglerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce