Selvfølgelig er vi åbne

Pernille Bendixen

Selvfølgelig er vi åbne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

immigration

I forbindelse med kronikken 18/8 vil jeg gerne knytte følgende kommentar:

Torben Poulsen, du har fået et par ting galt i halsen. Du skriver, at vi ikke er åbne i vores holdning til immigranter, og til det vil jeg sige: Jo, det er vi da, men som immigrant er man vel selv indstillet på at immigrere. Alligevel hører vi gang på gang det modsatte.

De nye er ikke indstillet på åbenhed over for os, men mere indstillet på at tvinge deres egen kultur igennem.

Og du bruger ordet multietnisk, som jo dækker over den betydning, at man er en stor sammenblanding af etniske grupper, men med hver sin kultur. Og det er jo en god løsning; man bibeholder sin egen kultur så vidt det er muligt i det nye land samtidig med, at man indordner sig.

Men her i Danmark er der mange, der sigter mod et multikulturelt samfund, og det betyder, at vi skal have og dele den samme kultur.

Det er ikke muligt af flere grunde: Vi skal naturligvis beholde vores egen kultur i Danmark og ikke mindst vores egen religion.

Her kommer vi i konflikt med en bestemt etnisk gruppe, nemlig muslimer. Som muslim (her tænker jeg på dem, som følger Koranen til punkt og prikke) er der kun islam. Det er for dem ikke muligt at dele og acceptere andre religioner. Alle andre over en kam er vantro. Af den grund kan der så heller ikke blive plads til andre etniske grupper her, og integrationen ødelægges yderligere for deres egne muslimer, som forstår at leve her. Så det er ikke danskerne, der ser mangfoldighed som en trussel, som du skriver.

Du skriver, at regeringen i Canada har strammet immigrationsloven, så de kun modtager dem, der er arbejde til.

Er der noget galt i det? Skal landet fungere som socialkontor for immigranter? Husk at skelne mellem de flygtninge, som reelt har brug for asyl, og som selvfølgelig skal have hjælp, og dem, som søger et bedre liv.

De fleste flygtninge ønsker sig mest af alt at vende hjem igen. Sloganet " Immigration er at føle sig hjemme" siger jo alt.

En der konstant kræver særrettigheder og regler, kommer aldrig til at føle sig hjemme, alene af den grund, at vedkommende ikke ønsker det selv.

Det er naturligvis ikke meningen, at nogen skal kassere hele fortiden for at leve her. Man skal bare ikke tro, at det er en mulighed, at man kan presse sin egen lovreligion (islam) ned over det offentlige Danmark.

Selvfølgelig er vi åbne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce