Samme forfatning - samme afstemning


Samme forfatning - samme afstemning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FORFATNING: Den "nye" traktat er for 96-98 procents vedkommende fuldstændig identisk med den forkastede EU-forfatning, som de franske og hollandske vælgere stemte klart nej til i 2005 - og som Anders Fogh klart og tydeligt lovede de danske vælgere, at de også skulle stemme om.

Dette blev som bekendt ikke til noget. I stedet har man fusket sig frem til at fjerne de ni punkter i den forkastede forfatning, der i henhold til Grundloven ville tvinge Danmark til at udskrive folkeafstemning.

Men der er stadig tale om præcis den samme traktat - en traktat, der vil betyde en af de største forandringer af EU nogensinde. Derfor skal vi stemme om den. Og vi skal stemme nej!

Vetoretten afskaffes på ikke færre end 68 områder. EU-parlamentet får mere magt, men på bekostning af de enkelte landes parlamenter. Magten flyttes altså længere væk fra borgerne.

Der indføres en fælles udenrigsminister med eget udenrigsministerium.

"Medlemsstaterne forpligter sig til gradvis at forbedre deres militære kapacitet". Medlemsstaterne i "fredens projekt" forpligter sig altså til at opruste. Samtidig står det klart, at der kan føres krige uden et FN-mandat.

Samtlige meningsmålinger viser, at mellem 50 procent og 70 procent af befolkningen vil have en folkeafstemning. Derfor må Anders Fogh og Helle Thorning til at droppe julelegene og give befolkningen, hvad befolkningen har krav på.

Samme forfatning - samme afstemning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce