Samle og ikke splitte

Marsvine lauget udgiver CD. Der er præsentation på Middeelfart gamle skibsværft. FOTO: ROBERT WENGLER
Foto: © Robert Wengler/Fyens Stiftstidende

Samle og ikke splitte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bandekrig

Den værste jul var den, hvor mor skreg, at vi skulle have risengrød, og far brølede, at vi skulle have flæskesteg. Jeg sad under bordet og troede, det ville ende med skilsmisse. Nå, vi kom videre, og næste jul var der både flæskesteg og risengrød.

Når det gælder bandekrigen i København, så optræder politikerne totalt uansvarligt, som om skilsmisse er hverdag. Nogle brøler om hårdere straffe, og andre skriger på mere social indsats.

Må vi stakkels ofre bede politikerne om at tage sig sammen og opføre sig ordentligt. Og lade være med at vrænge ad ordet samtale. Må vi bede vore folkevalgte fædre og mødre om at sætte sig sammen og lave en fælles plan mod bandekrigens tiltagende lovløshed.

Der er brug for både tydeligere straffe og for social indsats. Der er ikke mindst behov for samarbejde mellem alle gode kræfter (og dem er der mange af). Så nu skal politikerne aflægge deres dårlige splittelsevaner og taktiske krige. Lad os se en samlet og værdig optræden. Vi har brug for klare og samlede signaler fra alle Folketingets partier.

Vi skal så sammen, når det gælder om at stoppe bandekrigen.

Samle og ikke splitte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce