Samarbejde er afgørende for kommunens fremtid


Samarbejde er afgørende for kommunens fremtid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Lars Bo Jensen, Langegade 55, kandidat for Kertemindelisten
Billede
Debat. 

Ingen kender endnu resultatet af det kommende byrådsvalg. Men uanset valgets udfald, så bliver det afgørende, at det nyvalgte byråd kan samarbejde, og at vi sammen kan lave en overordet politik med klar kurs for Kerteminde Kommunes fremtid.

For der er nok at tage fat på. Ikke blot på de store velfærdsområder, men også hvad angår vores investeringer i fremtiden og udformningen af en visionær vækststrategi. Vores investeringer og vækstplaner skal hænge sammen, så investeringerne understøtter væksten, og væksten muliggør, at vi kan indfri vores økonomiske ambitioner.

Kerteminde Kommune har alt hvad der skal til for at være et attraktivt sted at bo, arbejde og drive virksomhed og være det naturlige valg for bosætning i alle aldre. Men hvis vi skal lykkedes med det klare mål, er nøgleordet samarbejde i byrådet, så vi kan udstikke en klar kurs.

Ser vi på de seneste fire år, så er det ikke det brede samarbejde, vi har set, men alt for ofte det modsatte. Det er svært at få 25 byrådsmedlemmer til at gå i samme retning, men mindre kan også gøre det. Med et velfunderet flertal og et samarbejdende mindretal, kan vi også flytte vores fælles kommune i den rigtige retning.

I en valgkamp er der selvfølgelig behov for at trække linjerne skarpt op. Det er nu engang forudsætningen for at blive hørt. Men det er mit håb, at det nye byråd vil deltage aktivt i et konstruktivt samarbejde og finde fælles løsninger til gavn for borgerne og kommunens mange virksomheder.

Det vil være min og KertemindeListens tilgang til den kommende byrådsperiode.

Samarbejde er afgørende for kommunens fremtid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce