Sådan sætter man en miljødagsorden. Naturfredningsforeningens fornemmelse for debat


Sådan sætter man en miljødagsorden. Naturfredningsforeningens fornemmelse for debat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Vagn Lundsteen, direktør, Agrobalance, Tempelvej 32, Vipperød
Kristian Brasen
Debat. 

Miljødebat: Danmarks Naturfredningsforening har et mål, de vil opnå. For eksempel at sætte tvivl om glyphosat. Om det er giftigt, kan udvaskes eller kan findes i fødevarer eller mennesker. Eller som det seneste eksempel omkring konsekvenser af Landbrugspakken. Danmarks Naturfredningsforening (DN) har et ønske om at drille ministeren og destabilisere forligsgruppen bag Landbrugspakken, som blev gennemført for to år siden.

DN kender en forsker, som har den samme politiske holdning som toppen i DN. Han sætter spørgsmål ved beregningerne bag Landbrugspakken og antyder, at de ikke er valide. DN "planter" historien i medierne, via gode venner og allierede i aviserne, for eksempel Politiken og Berlingske. Her fanger andre gode venner hos DR historien og bringer den i Nyhederne lige fra morgenstunden og hele dagen igennem. Undervejs kommer miljøordførerne fra de Radikale, Ida Auken og fra Enhedslisten, Maria Reumert Gjerding til orde. De er i god tid blevet briefet, via deres kanaler i DN. Maria Reumert Gjerding sidder i ledelsen i DN, sammen med Ida Aukens mor. Undervejs når Ella Maria Bisschop-Larsen, som er præsident i DN også at bakke op om de to folketingsmedlemmer, så de samstemmende "himler op" om hvor forfærdeligt det er for miljøet og grundvandet.

Udtalelsen fra den betalte forsker, sendes til EU-Kommissionen, hvor DN også har venner. Disse laver en henvendelse til Miljø-og Landbrugsministeriet, hvor der anmodes om at få en redegørelse, på baggrund af den danske forsker. Miljø- og Fødevareministeren indkaldes til samråd af Ida Auken og Maria Reumert Gjerding, hvor han skal forklare, hvorfor Danmark har fået en henvendelse fra EU-Kommissionen. Inden da når Ida Auken og Maria Reumert Gjerding at male "fanden på væggen" og true med afstraffelse af landbruget for at svine miljøet til.

Sådan orkestrerer Danmarks Naturfredningsforening gang på gang den danske landbrugsdebat, med det ene formål at miskreditere danske landbrugsfamilier og få tilgang af nye medlemmer, der også synes, at nu er det for galt med landbruget. Tilbage sidder vi, som kender tingenes rette sammenhæng, hvilket de ovenfor omtalte personer for øvrigt også gør og ryster på hovedet.

Sådan sætter man en miljødagsorden. Naturfredningsforeningens fornemmelse for debat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce