Så er den gal med journaliststanden igen. Jeg ser rødt over alle de røde journalister der hader Trump


Så er den gal med journaliststanden igen. Jeg ser rødt over alle de røde journalister der hader Trump

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat. 

Replik: "Lorteland!" er overskriften på journalist og kommunikationsrådgiver Jess Myrthus tilkendegivelse i avisen Danmark den 20. januar.

Efter at have læst Myrthus forudsigelige "røde" journalistfordømmelse af Trump, står jeg stadig tilbage med spørgsmålet: Hvad pokker har alt hans skrevne med "Lorteland" at gøre, og hvorfor blander han overhovedet Danmark, der jo fik betegnelsen af Buster Larsen i sin tid, ind i hans miskmask af uforståelig snak om Afrika og Donald Trump.

Sandheden er, at han er journalist, og han kan simpelthen ikke lade være med at nedgøre Donald Trump. Det er så træls.

Hvis nu borgerne i Danmark kunne opnå at "kommunikere" med Jess Myrthu, hans journalistkolleger og politikerne, ville meget se anderledes ud i "Lorteland", men sandheden er, at det er nærmest umuligt at råbe ovennævnte grupper op for almindelige borgere i Danmark, eftersom de selvsamme KUN gider kommunikere med personer, der har samme opfattelse af det, der sker, som de selv har, og derfor er benævnelsen "Lorteland" om Danmark ikke bare en vits, det er en benævnelse, der rammer plet.

Jess Myrthu og hans sammenlignelige har så travlt med at ordne verdenssituationen og med at nedgøre enhver, der ikke vil indrette sig efter deres synspunkter og holdninger, at de fuldstændig tilsidesætter enhver faktapåmindelse, kun for at fortsætte med at mele deres egne synspunkter.

Desuagtet, at det nu har vist sig. at Donald Trumps første år som præsident i USA har været en kæmpe succes for landet, fortsætter man vedblivende med at nedgøre ham og skyde med spredehagl.

Når nu Jess Myrthu bruger ordet "lorteland" i sin klumme, så gør han det underforstået, fordi han mener, at Danmark ikke gør nok for de indvandrere, der måtte komme til landet - mange til livslang forsørgelse, og mange gange på bekostning af den etnisk fødte danskers vilkår.

Hvorfor retter Jess Myrthu og hans kolleger ikke deres "lortelands"-hentydninger mod nogle af de forhold, der gør, at Danmark kan være et "Lorteland" for mange at bo og leve i?

Hvorfor går Jess Myrthu og hans journalistkolleger ikke i flæsket på den måde, skatteborgernes penge bliver brugt på?

Man smider milliarder ud til lønninger til griske personer, der bare rager til sig uden at gøre gavn, man smider milliarder ud på kunst og kultur, man truer med skattelettelser til dem, der allerede har, mens man slækker på velfærden rundt om i landet - så meget, at mange risikerer at dø på grund af manglende omsorg.

Sådan noget rager Jess Myrthu og journalisterne en høstblomst, så hellere bruge deres energi på at nedgøre den amerikanske præsident, fordi han ikke har samme parti farve som den, de finder kønnest, men jeg skal da gerne tilkendegive, at disse højtskrydende meningsdannere, som aviserne er spækket med, for dem er det da lykkedes at få mig til at se "RØDT".

Så er den gal med journaliststanden igen. Jeg ser rødt over alle de røde journalister der hader Trump

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce