S svigter de unge - som i 90'erne

Fatma Øktem

S svigter de unge - som i 90'erne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FOLKESKOLEFORLIG: Socialdemokraterne er parate til at svigte de svage børn bare for at kunne "lege" med De Radikale. Det er den sørgelige sandhed, efter at Socialdemokraterne har opsagt folkeskoleforliget.

Nationale test og elevplaner er et effektivt redskab og støttes af 73 procent af forældrene (ifølge tal fra Undervisningsministeriet), og de har specielt haft stor betydning for indvandrerbørn. Derfor er Socialdemokraternes politiske manøvre et stort svigt på integrationsområdet.

Intet er vigtigere for socialdemokraterne end regeringsmagten. De sælger ud af det, som de i gamle dage havde patent på - at være de svages forkæmpere. Samtidig beskylder de os borgerlige for ikke at beskytte samfundets svage. Men det er åbenbart ikke mere helligt for dem, end at de kan sælge det til højestbydende.

Uden nationale test og elevplaner kommer vi til at tabe indvandrerbørn på gulvet - Socialdemokraterne svigter børnene og de unge, som de gjorde i 1990'erne.

Forældrene går ind for test og planer, og mange lærere bruger dem som effektive redskaber til at øge indsatsen på de områder, hvor den enkelte elev er svag. Derfor skal vi også fortsat have dem. Det er dét, vi i Venstre står inde for. Vi svigter ikke de svage børn.

S svigter de unge - som i 90'erne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce