S og V må sætte sig sammen


S og V må sætte sig sammen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

økonomisk krise

Den økonomiske krise er efter sigende den værste siden 1930. Dengang forhandlede partierne S og V sig frem til en løsning, Kanslergadeforliget. I dag står de samme partier stejlt imod hinanden.

Er det ikke kampen om, hvem der skal lede landet i stedet for kampen mod de reelle problemer.

Vi har i dag en VK-regering, der intet kan gøre, hvis ikke DF siger god for det. Reelt vil det sige, at den egentlige magt er placeret hos 10-15 pct. af stemmerne. Er det demokrati?

Vi oplever, at der bliver givet skattelettelser til de mest bjergsomme. Et eksempel er Roskilde Banks direktør, der for et år siden tog sin afsked og gik med 30.000.000 kr. Vi ser i dag, at aktionærerne og flere andre må betale for hans måde at lede banken på. Er det retfærdigt? Det er desværre lovligt.

Vores statsminister udtalte i sin åbningstale, at det er uanstændigt, når smarte manøvrer tager magten over sund fornuft. Er det ikke det, vi har oplevet? Burde regeringen ikke have grebet ind for længe siden.

Kristeligt Dagblad fra den 10/10 er der en interessant artikel om økonomen Joseph Stiglitz, som fik den økonomiske Nobelpris i 2001. Han påpeger, at det er den økonomiske liberalisme, der har skylden for som det går lige nu. Økonomien skal styres - ellers går det galt.

Denne økonom og statsministeren har efter min mening ret.

Var der mulighed for skattelettelse, skulle den så ikke være givet med et større bundfradrag? Så var det kommet alle til gode.

Samtidig oplever vi, at kommunerne sparer på børnepasning, ældrepleje, hjem for handicappede, de sætter prisen op på mad til pensionister og hæver prisen på forskellige andre ydelser.

Skatten må ikke sættes op, men kun ned. Regeringen har "tvunget" kommunerne til at sige ja til en økonomi, der ikke hænger sammen.

Derfor er der behov for, at de to største partier sætter sig sammen og finder løsninger.

S og V må sætte sig sammen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce