S har tonet rent flag


S har tonet rent flag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Poul Holm JoensenBellevuevej 8, Svendborg

KAPPESTRID: Det er spændende at følge de borgerlige partiers indbyrdes kappestrid om amtsborgmesterposten i denne tid. Præsentationen af firkløveret med reference til Dumas' roman De tre - måske fire - Musketerer er passende patetisk, og vælgerne er allerede i fuld gang med at gisne om rollefordelingen.

Hvem skal være Athos, hvem Porthos og hvem Aramis?

Jan Boye har helt tydeligt tiltænkt sig selv rollen som d'Artagnan. Tilbage står spørgsmålet om, hvem den smukke men giftige Milady er. Er hun monstro også konservativ?

I deres fælles iver for at tækkes vælgerne konstaterer vi nu, at valgløfterne i stigende grad tilnærmer sig Socialdemokratiets valgprogram. Og alligevel kan der ryge en finke af fadet, som f.eks. da Venstres Poul Weber ville privatisere sygehusbehandlingerne på Fyn, og resten af musketererne fik travlt med at glatte ud og rette opmærksomheden mod andre akutte opgaver - f.eks. den kiksede, at det nu skal være slut med embedsmandsvældet og lignende.

Hvis vi har sådan et, mon ikke det så bygger på erfaringer i de enkelte forvaltninger i de otte år, da de borgerlige har beklædt alle formandsposterne?

I disse situationer går der mere Anders And, Rip, Rap og Rup i firfoldigheden. Jeg tror, at et flertal af vælgerne på Fyn er utrygge ved de borgerlige partiers skjulte dagsordener og glæder sig over, at disse partiers virkelige hensigter nu må blive synlige i kraft af den parallelt løbende valgkamp til Folketinget.

Jeg tror også, at Socialdemokratiet får stor opbakning, fordi vi har tonet rent flag og præsenteret mange veje til en troværdig kombination af hensynet til fællesskabet og udfoldelsesmulighederne og trygheden for den enkelte.

S har tonet rent flag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce