Rullende cykelskur


Rullende cykelskur

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

offentlig transport

af Finn Bergstedt

Teglværksvej 17, Vissenbjerg

For at forbedre forholdene og mulighederne for pendlere f.eks. mellem Odense og Middelfart bør der indsættes morgentog og formiddagstog, så det passer med dem, der skal på arbejde klokken 6, 7, 8, 9 og så om eftermiddagen, så togene passer til fyraften.

I samtlige tog inden for de tidsrammer skal der være en ekstra vogn, et rullende cykelskur, i midten af toget. Der skal være en hydraulisk lift i midten af vognen, så folk kan have deres cykler eller knallerter med, så slår vi flere fluer med ét smæk.

De, der bor 5-10 kilometer ud til siderne langs ruten, f.eks. Ejby-Aarup, kan køre til toget og have deres cykel med til Odense, eller hvor de nu skal hen. Så kan de cykle på arbejde. De har deres cykel med hele tiden og undgår derved tyveri og hærværk.

Det skal naturligvis være gratis at have sin cykel med, og der vil ikke stå så mange cykler på stationerne, og DSB vil øge belægningen med sandsynligvis 50 pct.

Det samme gælder de byer, der ikke har jernbane, indsæt hurtigbusser, der også kan have cykler med. Men der må ikke være ventetid, tingene skal glide, og det skal være billigt.

Hvis de ting her bliver gennemført, vil der uvægerligt blive flere tilflyttere til udkantsområderne.

Rullende cykelskur

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce