Ros. Stor respekt for personalet og deres indstilling


Ros. Stor respekt for personalet og deres indstilling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat. 

Ros: En fortælling fra det virkelige liv, fra en dag i et arbejdsområde, som tit udstilles og skældes ud på, mine oplevelser har været gode gennem flere år, hvor mit helbred, har måttet frekventere vores sygehuse i Region Midt.

2. januar 2018 til normal pacemakerkontrol på hjertelaboratoriet på Herning Sygehus. "Batteristand noget lav", siger sygeplejersken, "har du mod på at få skiftet din pacemaker i dag, så gør vi det nu." Ja, det er ok, svarer jeg. "Godt, vi går i gang." Blodprøver først og derefter afgang til lab. Klargøring til pacemakerskifte. Kl. 14 på operationsordet. 30 minutter efter siger jeg farvel til overlægen, der foretog udskiftningen. Jeg går derfra sammen med min sygeplejerske, får to stykker smørrebrød og lidt at drikke til, og skifter til eget tøj igen. En snak igen med sygeplejersken, jeg får mine papirer med kontrol tid om tre måneder og et nyt pacemakerkort med hjem.

Farvel og mange tak til afdelingen. Personalet er dybt professionelle og flinke. Virkeligt noget, der funkede. Jeg takkede dem og fortalte dem, at jeg var imponeret over dem og syntes, de var yderst professionelle. Jeg havde kontroltid kl. 11.15, kom ind 10.55. Tove, min hustru gennem 55 år, kørte os hjem kl. 15.45; jeg med en ny pacemaker. Vores sygehuse i Region Midt og personalet er gode synes jeg, og overlægerne, man møder der, kan fortælle én, hvad der sker, og alle de gode sygeplejersker, som ved alt om det, man skal igennem og forklarer det roligt og stille. Tak til alle og stor ros og respekt til dem, vi var i kontakt med på Herning sygehus' hjerteafdeling.

Ros. Stor respekt for personalet og deres indstilling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce