Regionalt fyrtårn findes allerede

Hans Skjerning

Regionalt fyrtårn findes allerede

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

naturvidenskab

Det var med stor interesse, at jeg har læst Tim Vistis artikel, der blev bragt i Fyens Stiftstidende den 9. august, om undervisningsminister Haarders støtte til oprettelse af et regionalt fyrtårn for naturvidenskab beliggende i Faaborg.

Det regionale fyrtårn findes nemlig allerede i Odense: "Fyns Naturvidenskabelige Gymnasium".

For to år siden valgte vi på Dalum UddannelsesCenter at ændre Dalum Tekniske Gymnasium til Fyns Naturvidenskabelige Gymnasium.

Det valg tog vi, fordi teknisk gymnasium ikke var en fair betegnelse for det, vi reelt tilbød. Vi ønskede med det nye navn at tone rent flag over for såvel elever som forældre og samarbejdspartnere.

Prioriteten på naturvidenskab har altid ligget højt på gymnasiet, og vi har de laboratorier, der skal til for at kunne tilbyde eleverne et højt niveau og et spændende miljø.

Da den nye gymnasiereform kom, besluttede vi at satse yderligere på de naturvidenskabelige studieretninger, og det var en god og rigtig beslutning.

Elevtallet på gymnasiet er steget, og eleverne er afklarede, de ved hvad de går ind til.

Hovedparten af vore elever vælger at læse videre inden for naturvidenskab, og vi opfatter os som en god og vigtig fødekanal til bl.a. SDU, som da også hilste initiativet med Fyns Naturvidenskabelige Gymnasium velkommen i 2006.

Regionalt fyrtårn findes allerede

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce