R uenige i Lykketofts parole


R uenige i Lykketofts parole

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

POLITIK: "Ingen kvaler, erhvervslivet betaler", synes at være Lykketofts parole, hver gang han lover skattelettelser. Brandbeskatning af de danske virksomheder er vejen frem ifølge socialdemokraterne, selv om de kender konsekvensen - at erhvervslivet flytter arbejdspladser til udlandet.

Hvis Radikale er grundlæggende uenig i finansieringen, som Lars Kaspersen 6/1 selv påpeger i Fyens Stiftstidende, hvordan kan S og R så sidde i regeringen sammen?

Lykketoft vil hente tre-seks milliarder i form af skattestigninger hos de danske virksomheder, og samtidig forventer han, at de skal være med til at skaffe 50.000 flere arbejdspladser.

Det regnestykke hænger ganske enkelt ikke sammen. Flere servicejob, udbygning af hjemmeserviceordningen og opførsel af 6500 nye lejeboliger er 90'er politik. Jelved må kunne se, at S ikke længere har den rigtige medicin til at løse arbejdsløsheden. Vil hun vende det blinde øje til eller søge mod politisk mere ligesindede?

Der er balance og sammenhæng i den konservative model. Konservative vil lette skatten på arbejde yderligere, så det kan betale sig at gøre en ekstra indsats. En sænkelse af mellemskatten vil være et af de tiltag, der vil kunne få flere i arbejde. Samfundsvæksten bør bruges til skattelettelser og ikke til øget offentligt forbrug, som Lykketoft gerne ser. Han må have gennemrodet nogle flyttekasser med gamle socialdemokratiske dyder fra Nyrups tid i Statsministeriet, selv om det koster arbejdspladser, vækst og velfærd. Lykketofts skattereform er som at tisse i bukserne for at holde varmen.

Konservative viste mod og mandshjerte, da vi som de eneste i 2001 gik til valg med løftet om skattelettelser. Det løfte har vi holdt, og vi har samtidig fået gennemført ni ud af ti valgløfter, mens vi har siddet i regering.

R uenige i Lykketofts parole

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce