Proces med visioner

Helge Pasfall

Proces med visioner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

samfund

Et samfunds indre værdi kan måles på resultaterne af den indsats, der iværksættes for at løse de grundlæggende samfundsmæssige opgaver.

Det handler f.eks. om velordnede forhold i dagplejen, daginstitutioner, skoler og fritidsfaciliteter, uddannelsesinstitutioner, ældrepleje, ældreinstitutioner, sociale forhold, trafikale forhold, sundhedsområdet og på området for beskæftigelse og erhvervsudvikling, hvor der for alle unge og voksne skal være uddannelses/beskæftigelsesmuligheder, der kan medvirke til, at alle på en måde bidrager til samfundets vækst og udvikling.

Kun ved kontinuerligt at have fokus på disse kerneområder, have en plan for at tilføre de nødvendige ressourcer til en genopretning af samfundet grundlæggende værdier til en kvalitet og et indhold, der igen kan medvirke til udvikling og vækst af den eneste ressource, det danske samfund besidder, nemlig det enkelte menneske, kan vi skabe forudsætningen for videreudviklingen af vores samfund.

Vi skulle nødig have det eftermæle, at vi var generationerne, der tænkte i at skabe "monumenter", og på den måde satte spor fra en tid, hvor mursten og prestigeprægede projekter blev prioriteret højere end udviklingen af mennesker til en værdibaseret tilværelse og åndelig udvikling af vores samfund.

Jeg er ikke i tvivl om i hvilken retning, borgerne ønsker samfundet skal udvikle sig. For politikerne er opgaven derfor klar: Brug samfundets midler der, hvor vi løfter de grundlæggende værdier til et niveau, hvorfra der kan igangsættes en udviklingsproces med visioner om fremtidens samfund.

Proces med visioner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce