Pres regeringen til valg


Pres regeringen til valg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

kommuneklynk

af poul e. "sommer" hansen

Jernbanegade 11, Nyborg

Kommunerne skal ikke klynke, siger Lars Løkke Rasmussen.

Nej, det ved gud, de ikke skal, de skal med alle midler sætte regeringen stolen for døren, og de skal stå fast ved de kommende møder omkring den økonomiske aftale.

Fogh og co. skal tvinges til at frigive så meget af anlægsstoppet, at kommunerne fortsat kan efterleve en fortsat udbygning af CO2-nedsættelsen, og dermed udbygningen af alternativ, vedvarende energi, ellers bliver det således, at man ender med at lede efter en høstak gennem et nåleøje.

Og denne stak kommer til at vise Danmarks indsats og rygte udadtil på miljøfronten, så det er lige på og hårdt overfor regeringen.

Hvorfor skulle man dog også spilde tid med at bøvles med aben, når man har lirekassemanden lige ved siden af.

Ud af 72 adspurgte kommuner har 72 sagt ja til at deltage i en udvidet indsats, og af dem har 62 procent hurtigst muligt tænkt sig at gå i gang, og 24 procent er i fuld gang, mens ni procent ikke har midler til denne indsats.

Og Nyborg er mellem de 24 procent, som er i fuld gang, og midlerne og viljen til at fortsætte er til stede, men bremses af regeringen, og det giver bagslag på længere sigt på den måde, at befolkningens medleven og tiltro til formålet bliver for nedadgående.

Vil regeringen ikke tage de fornødne skridt mod harmonisering, så må kommunerne opfordres til civil ulydighed, således at alvoren er krystalklart slået fast med kravet om at frigive miljøinvesteringer fra anlægsstoppet i en grad, som er påkrævet.

Lad os så bede en bøn for, at Foghs nye "gemmested" er indenfor rækkevidde, han er jo ikke til meget gavn for landet, sådan som han rejser ad helvede til. Gid han så ville blive der, så vi kan få efterlevet Kyotoaftalen.

Pres regeringen til valg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce