KRISTENKÆRLIGHED: Det vigtigste er vel, at vi i dette liv får sagt og gjort det, der er sandt og stort. Det enkelte menneske står midt i verden. Står på en gang alene. Står dog samtidig blandt andre.

For nylig blev dette land revet op, fordi man fra en mediemaskine "turde" vise ansigter på en ansigtsløs profet fra en anden ende af vor skønne og fælles klode.Nu dukker der så ansigter op på vore egne præstekjoler lige midt i andedammen. Hvilken frydefuld debat.

Nogle forhåner muslimer, fordi de bruger - som det så foragteligt fremstilles - gamle bøger. De samme meningstrampende brokkehoveder siger så, at de selv tænker, og at de frit griber ordene ud af nutiden.

Vor herre til hest.De samme muslimforhånere, vil så have, at det statslige præsteskabs medlemmer skal holde sig til gamle bøger. Og holde fingrene fra den brændende nutid.

Jeg takker af hele mit hjerte de brave præster fra Hillerød, der deltager med deres kristenkærlighed i nutidens kamp.Deres ord er evigtgyldige og moderne på samme tid. Deres ord er levende. De er sluppet ud af indpakningen og flyver ud i det ganske land.

Velkommen kære ord.

Skal vi i dette land behandle mishandlede irakere dobbelt ondt?Nej gu' skal vi ej.
  • fyens.dk