Poplic, ikke public ...


Poplic, ikke public ...

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Af Flemming Bryllebilledkunstner, Jægervej 11, Dragør

TV/RADIO: Et land, hvor staten har monopoliseret fire tv- og fire radiokanaler, er det en anakroisme? En fortidig socialistisk struktur? Nej, det er forgangslandet Danmark!

Politikernes undskyldning for strukturen angives at være hensynet til et højt public service-niveau på det æterbårne område. Resultaterne taler et andet sprog. Stationerne er poplic servicestationer, der søger at gøre alle tilfredse og dermed skuffer de fleste.

DR's 4000 medarbejdere jagter seer- og lyttertal, med programlægning, der tangerer underkanten af den laveste fællesnævner.

En magtfuldkommen klike af 68'ere har fastholdt strukturen godt hjulpet af svage og visionsløse politikere. Ondet kan næppe brydes før næste DR generationsskifte, når støvet har lagt sig efter 68'erne, med mindre politikerne tager sig ansvaret på, træder i karakter og skaber det rette grundlag for dansk public service hvilket er én radiostation og én tv-kanal med kvalitet over hele programfladen.

Benyt 50-året for DR TV's start: sælg de tre radiostationer og de tre tv-kanaler. Milliardindtægterne ved salget plus besparelsen af mindst tre milliarder på byggeriet af poplic service-huset i Ørestaden kan benyttes til nedbringelse af statsgælden. Det tilbageværende, én radiostation og én tv-station, kan til gengæld blive verdens bedste. Licensen kan udmærket fastholdes, hvis reel public service realiseres. Hvis ikke, så skæres der i licensen.

Poplic, ikke public ...

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce