Politik. Skat er sekundært


Politik. Skat er sekundært

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat. 

Henrik Winther Knudsen, det handler ikke om skattelettelser og velfærd ("Skat: Skattelettelser er velfærd" i FS 15. januar).

Skatter og dermed de offentlige udgifter kendes ikke, førend vi får snakket os frem til et menneskefornuftigt fælles samfund, vi som mennesker kan føle os værdige til at fremvise og leve i, både i dag og fremadrettet. Denne form for snak, en samtale i åben dialog med befolkningen, er der ekstrem mangel på.

Først når vi har fået en gennemgribende og fornuftbetodet åben dialog, om hvilket fælles samfund vi fremadrettet gerne vil leve i, vil vi kunne finde ud af, hvad dette menneskefornuftige fælles samfund vil komme til at koste i begyndelsesfasen, og derefter hvad det vil koste i den videre driftfase.

Når vi så har fundet ud af det, er det, at spørgsmålet dukker op, om hvad dette fælles menneskefornuftige samfund vil komme til at koste i skat i forhold til i dag. Om det bliver dyrere, på samme niveau eller om det kan give lettelser i skatten, og hvem der så skal have mere eller mindre i skat, det er ikke noget, der skal debatteres nu.

Lige nu er det, hvad det er for et menneskefornuftigt fælles samfund, vi gerne vil leve i og give videre til vores efterkommere, der er vigtigst at få snakket om.

Skatter og skattelettelser må vente, til vi har fået klargjort, hvilken slags samfund vi kunne tænke os at få bygget op oven på de ruiner af det ødelagte samfund, vi dagligt hører om i medierne.

Politik. Skat er sekundært

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce