Politik. Penge til pårørendepolitikken


Politik. Penge til pårørendepolitikken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Anette Thysen, Englandsgade 12b, 1.th., Odense C
Billede
Debat. 

Flertallet i byrådet ville i forbindelse med punkt fem på byrådsdagsordenen 5. september ikke være med til med det samme at afsætte de 2,1 millioner, som regeringen er kommet med, til pårørendepolitikken. Punktet havde den sexede overskrift "Lov- og cirkulæreprogram 2018-2021".

Et politisk sjældent makkerpar, Enhedslisten og Venstre, havde stillet et ændringsforslag, så disse penge med det samme bliver udmøntet. Hvorfor vente til budgetforhandlingerne? Et enigt byråd vedtog ellers i begyndelsen af året, at Odense skulle have en pårørendepolitik.

Det forekommer mig endvidere underligt, når det netop i indledningen til dette punkt hedder sig, at dette punkt skulle lægge op til en politisk prioritering. Tim Vermund (S) mente, at byrådet var i gang med et økonomiudvalgsmøde.

Er det Tim Vermunds mening, at de vigtige politiske drøftelser kun skal foregå i økonomiudvalget? Det ville dog være kedeligt - lad os få disse drøftelser i det samlede byråd, så blev byrådsmøderne måske også lidt mere spændende.

Når vi i næste uge når frem til budgetforhandlingerne, så skal det samme flertal altså ikke komme og påstå, at det er deres idé at afsætte disse penge til pårørendepolitikken, for kommunen har allerede fået dem af regeringen.

Jeg forventer helt klart, at der bliver afsat penge til pårørendepolitikken i næste års budget, så hvorfor ville borgmesteren ikke allerede nu være med til at rulle den røde løber ud?

Politik. Penge til pårørendepolitikken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce