Plads til alle?

Anders Friis Knudsen

Plads til alle?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

arbejdsmarkedet

af Anders Friis Knudsen

folketingskandidat for Kristendemokraterne, Rugårdsvej 226 G, Odense NV

Antallet af borgere på kontanthjælp, sygedagpenge og førtidspension er de sidste 10 år steget fra 350.000 til 400.000. De er flyttet ud af arbejdsløshedskøen og over på mere eller mindre permanent passiv forsørgelse.

10.000 fleks-jobbere står uden job. Det er et stort spild i en tid, hvor virksomheder skriger på arbejdskraft. Mange af disse mennesker har værdifuld viden og kompetence, der kan blive til gavn for virksomhederne. Og det betyder også uendelig meget for den enkelte at have noget at stå op til. Et job - også selv om det måske kun er nogle få timer om dagen - betyder anerkendelse. Man er noget værd.

I 2001 talte Anders Fogh Rasmussen for en smidigere arbejdsgang i den offentlige sagsbehandling. Det er der fortsat brug for.

Der er behov for en styrkelse af voksen- og efteruddannelsen.

Det skal være nemmere for mindre virksomheder at ansætte ufaglært arbejdskraft, f.eks. gennem en lempelse af virksomhedsskatten på 100.000 mod iværksættelse af en to-årig uddannelsensplan.

Mange oplever det uværdigt, at der ikke er brug for deres indsats på arbejdsmarkedet trods tale om mangel på arbejdskraft. Det må der gøres noget ved.

Plads til alle?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce