Piskommune. Flere besparelser på vej


Piskommune. Flere besparelser på vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat. 

Lokaldebat: Min gamle mor Esther, som lancerede den lidet flatterende betegnelse om sin kommune, og jeg har spurgt kommunen, der nu har fået vilje og hjerte, hvornår vi kan forvente, at den vil genåbne de savnede dagcentre, så ældre kan få deres sociale liv tilbage. Det kunne den ikke svare på, og vi må konstatere, at der skal spares yderligere på de gamle.

Kommunens ledelse og byrådets flertal (blå + to forhv. røde) har forhåbentligt lært af miseren med kvalitetsstandarden og lyttet til den massive protest fra borgere. Vi vil have, at hele byrådet står sammen med vilje og hjerte og finder de penge i fællesskab på tværs af alle udvalg, der skal til at føre en ældrepolitik, der giver de ældre det liv, de forventer, og som de har en moralsk kontrakt med samfundet om, som tak for deres indsats.

Kommunens Vision 2030 med vilje og hjerte indeholder ikke et afsnit om ældrepolitik. Det er, fordi visionen er for alle - ikke (kun) de ældre, svares der fra ledelsen. (Parantesen er vores, for sådan føles den førte politik indtil nu).

Den førte politik føles som om, ledelsen afsøger grænsen for, hvor lidt man kan slippe af sted med under dække af, at der ikke er råd. Det er misbrug af det kommunale selvstyre.

Nu håber vi, at Assens kommune med den nye vision samler byrådet om en fælles og tværgående budgettering, så kommunen kan vise vejen for en anstændig og værdig politik for de ældre, syge, svagelige og handicappede. Assens kommunes politik på området skulle jo helst ikke ende op med at være præget af modvilje og betonhjerte.

Piskommune. Flere besparelser på vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce