Personligt stratetisk formål


Personligt stratetisk formål

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

euroen

Det må have et personligt strategisk formål, når statsministeren siger: "Det, vi ser nu, er prisen for at være udenfor euroen". Med andre ord: Fyyh... danskere... kan I så stemme for euroen, for ellers kan I selv se, hvad der sker.

Intet kan i mine øre være mere forkert.

De europæiske befolkningers erfaringer med euroen har de sidste ti år været betydelige prisstigninger på dagligvarer med begrundelsen: "en global markedstilpasning af euroen" - altså ingen beskyttelse.

I lange perioder har den danske krone ligget bedre end euroen i forhold til US-dollar og andre tunge valutaer, og ret beset har vor pris for at holde os uden for kun været en enkelt rentestigning på 0,5 pct.

En rentestigning, der er etableret for at støtte en midlertidige intervention mod kronen og i øvrigt en rentestigning, som kan ophæves med dags varsel i modsætning til grundlaget for prisstigningerne i Europa, der er funderet på en baggrund af fem til ti år og stadig vokser.

Det er altså fortsat "markedskræfternes frie spil", der hersker. Et spil som regeringen har prist og værdsat i hele sin levetid.

Og hvad mon arbejdsløshedstallet så stiger med i morgen, og mangler vi stadig arbejdskraft med alle dem, der blev fyret i sidste uge? En arbejdsmarkedssituation, som intet har med euroen at gøre.

Personligt stratetisk formål

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce