"Pegelegen" bør stoppes


"Pegelegen" bør stoppes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FORMANDSVALG: Det er med beklagelse, at man igennem de sidste uger har været vidne til et formandsvalg, hvor de to kandidaters politiske visioner for Socialdemokratiet er druknet i, hvilken EU-politiker, folketingspolitiker, amtspolitiker eller borgmester, der peger på hvem.

Jeg har selv ved valgmødet i Odense været vidne til, at begge kandidater har gode visioner for, hvordan Socialdemokratiet skal udvikle sig i de kommende år. Men desværre er det ikke diskussionen om disse visioner, som kommer ud til medierne. Og vi kan vel ikke give medierne skylden, når vi selv starter og forsætter "pegelegen".

En følge af dette bliver, at det som menigt medlem må være vanskeligt at vælge en kandidat, når det er de politiske visioner, man gerne vil vælge ud fra.

Vi er i en tid, hvor regeringen med kraftige nedskæringer samtidig taler om forbrugsfest. En fest, som langt fra alle har mærket noget til.

Derfor er der også mange af de svageste i vores samfund, som stoler på, at Socialdemokratiet især under et formandsvalg viser, at vi som altid er det parti, de kan læne sig op ad, når de har behov for en kraftig stemme til at tale netop deres sag. I denne sammenhæng er det også beklageligt at vores formandsvalg har udviklet sig til "pegelegen".

Man må derfor opfordre til, at vores parti i den sidste tid bruger muligheden til at diskutere de to formandskandidaters politiske visioner og kommunikere dem ud. Pegen på kandidater bør stoppe nu, så den ikke også udvikler sig til en "hvem pegede på hvem" efter formandsvalget.

"Pegelegen" bør stoppes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce