På vej mod bedre tider


På vej mod bedre tider

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

asyldebat

af tommy boesgaard

medlem af Ny Alliance, Bøgegårdsvej 56, Søndersø

Forholdene på de danske asylcentre er ikke i orden og det ved alle. Nu siger Venstres og De Konservatives integrationsordførere så, at forholdene for enlige asylansøgere skal forbedres, eller rettere sagt kan forbedres, da de finder forholdende for enlige unge mænd i asylcentre utilstrækkelige.

Selvfølgelig vil de ikke give nogen løfter, det vil bringe deres partiledere i en alvorlig kattepine over for Pia Kjærsgaard, der jo gentagne gange har bestemt, hvad Venstre og Konservative må mene og udtale sig om.

Jeg giver Karen Ellemann og Helle Sjelle fuldstændig ret: forholdene for alle i asylcentre er håbløse og derfor må, kan og skal der gøres noget for asylansøgerne her og nu.

Heldigvis er det en samlet opposition, der kæmper en endeløs kamp for staklerne i asylcentrene. Desværre tæller oppositionen kun 89 mandater og har derfor lang vej til succes i kampen for de forbedrede forhold.

Det er med glæde, jeg hører fra begge regeringspartier, at der burde gøres noget. Når de så ændrer deres ordvalg til, at der skal gøres noget, så er vi igen på vej til bedre tider i asylforhandlingerne.

På vej mod bedre tider

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce